TechnoMark modeller

Integrerad modell


Multi 4 som märkningsmaskin integrerad i produktionslinjer. Kan kontrolleras av ett överordnat system. Märker i hög hastighet flera tecken per sekund. Utvecklad för industriell miljö med kvalitetstestade komponenter.
​​​​​​​

Mobil modell


​​​​​​​Multi 4 i mobilt utförande driven av nät eller batteri. Batteriladdare är inbyggd i styrenheten. Lätt och enkel att hantera i alla positioner, i verkstaden eller utomhus för såväl små som stora arbetsstycken. Märkhuvudet med handtag väger endast 3,4 kg. Gummiklädd fixtur inkluderar "v-block" för runda detaljer. Utrustad med märkhuvudet MINI med handtag och märkfot är märkhuvudets vikt endast 2,5 kg.

Bordsmodell inkl stativ


Multi 4 med bordsstativ, pelare, och snabbinfästning för märkhuvud. För märkning av små och medelstora detaljer, vare sig det är ett enskilt arbetsstycke eller volymproduktion. Märkningen matas in på några få ögonblick. All data sparas som filer i styrenhetens minne.

Combo inkl stativ & mobilt handtag


Multi 4 i en flexibel universalversion för märkning både  i bordsstativ och mobilt. På några få minuter kan maskinen flyttas från att arbeta fixturerad i stativet till att bli en handburen märkmaskin. Alla detaljer kan märkas, från små till stora.

XL200 extra stor märkningsyta


Multi 4 bordsmodell XL200 har extra stor märkningsyta, hela 200 x 200 mm, vilket är stor nytta när ytan som skall märkas är stor eller vid märkning av ett flertal detaljer samtidigt. Levereras med bordsstativ. För märkning av små och medelstora detaljer, vare sig det är ett enskilt arbetsstycke eller volymproduktion.