Märkutrustning för industrin

Industriell märkutrustning spelar en avgörande roll i dagens tillverknings- och logistikprocesser. Från små fabriker till stora produktionsanläggningar används denna teknik för att säkerställa effektivitet, spårbarhet och kvalitetssäkring. Märkutrustning för industrin är till för att i olika material kunna skapa en bestående märkning av siffror, bokstäver, serienummer och loggor. Det finns flera olika utrustningar och metoder. Vi jobbar dock uteslutande med permanenta märkningar, så som mekanisk märkning eller lasermärkning. Det används ofta för att skapa en spårbarhet för att se när och hur något har tillverkats. Vill du läsa mer kring spårbarhet finns det en utförlig artikel här. Annars kan du se våra produktkategorier nedan.

Vi är en komplett leverantör av märkutrustning


Lindholm & Stribo erbjuder kompletta och konkurenskraftiga lösningar för industriell märkning. Vi erbjuder marknadens största utbud avseende permanent märkning. Vi har lösningar för alla era behov, hör av er så hittar vi rätt lösning för just er!

För oss är det viktigt att ni ska få en trygg och effektiv lösning baserat på erat behov. Därför erbjuder vi kostnadsfri konsultation och testmärkning. ​​​​​​​